Deschidere colet la livrare

 Magazin-HoverBoard.ro iti ofera posibilitatea sa deschizi coletul la livrare.

Magazin-Hoverboard.ro iti ofera posibilitatea sa verifici simplu si rapid coletul primit, solicitand curierului care livreaza coletul sa il deschida astfel incat tu sa verifici daca produsele primite corespund celor comandate. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi butonul „deschidere colet la livrare” inainte de finalizarea comenzii.

Timpul de livrare al comenzii realizate este valabil dupa momentul confirmarii comenzii de catre Magazin-Hoverboard.ro.

Pentru a modifica sau a afla mai multe informatii cu privire la produsele comandate, apeleaza cu incredere la echipa Magazin-Hoverboard.ro, care iti sta la dispozitie astfel:

Luni – Vineri: 09:00-17:00

Sambata: 09.00-16.00

Duminica: INCHIS

la numarul de telefon0720112235 sau la adresa de mail contact@magazin-hoverboard.ro

Acest serviciu ofera posibilitatea clientilor sa verifice starea produselor comandate. Aceasta optiune nu ofera posibilitatea testarii sau probarii tehnice.

Daca se constata, in urma deschiderii coletului, ca produsele comandate nu sunt in stare perfecta sau prezinta urme de zgarieturi sau lovituri, ai posibilitatea de a refuza comanda.

Refuzarea comenzii este posibila doar in prezenta curierului in momentul in care coletul este livrat. Pentru refuzare, trebuie sa completezi procesul verbal de constatare la momentul in care se realizeaza livrarea.