Despre noi Kids Kart Goo Constanta

Universul copiilor!!

Noi suntem KIDS KART GOO  S.R.L, din municipiul  Constanța, jud. Constanța si inca de la momentul lansarii magazinului online www.kartgoo.ro, ne-am propus sa fim MEREU IN MISCARE. Pentru realizarea acestui obiectiv am cutreierat lumea si internetul ca sa gasim cele mai distractive si calitative produse totul pentru a satisface clientul.Suntem vanzatori si importatori directi biciclete,karturi cu pedale,trotinete,carucioare,masinute cu pedale,premergatoare,etc.

Ne-am propus sa ne impunem pe piata autohtona oferind produse de inalta calitate si modele deosebite,care tin pasul cu tendintele din acest domeniu.In prezent prin intermediul acestui magazin online www.magazin-hoverboard.ro, KIDS KART GOO  S.R.L  comercializeaza o gama variata de produse pentru copii si adulti.

Avem colaborare cu cele mai renumite fabrici din China,producatoare de scutere electrice,hoverboarduri,karturi cu pedale,trotinete,triciclete,etc.

Ne găseşti aici, pe site şi pe facebook: https://www.facebook.com/hoverboardextremebalance.

Logo-ul nostru reprezintă o expresie vizuală a ceea ce oferim fiind compus dintr-un hoverboard și elemente care să definească autenticitatea lui. Binențeles logo-ul are si o poveste bazată pe un „VIS” devenit realitate.

Puteți descărca varianta PDF al logo-ului nostru de aici.

logo