Despre noi Total Kids Kart Goo Constanta

Universul copiilor!!

Noi suntem Total KIDS KART GOO  S.R.L, din municipiul  Constanța, jud. Constanța si inca de la momentul lansarii magazinului online www.kartgoo.ro, ne-am propus sa fim MEREU IN MISCARE. Pentru realizarea acestui obiectiv am cutreierat lumea si internetul ca sa gasim cele mai distractive si calitative produse, totul pentru a satisface clientul.Suntem vanzatori si importatori directi de biciclete,karturi cu pedale,trotinete,carucioare,masinute cu pedale,premergatoare,etc.

Ne-am propus sa ne impunem pe piata autohtona oferind produse de inalta calitate si modele deosebite,care tin pasul cu tendintele din acest domeniu.In prezent prin intermediul acestui magazin online www.magazin-hoverboard.ro, TOTAL KIDS KART GOO  S.R.L  comercializeaza o gama variata de produse pentru copii si adulti.

Avem colaborare cu cele mai renumite fabrici din China si Romania ,producatoare de  karturi cu pedale,trotinete,triciclete,biciclete,carucioare etc.

Ne găseşti aici, pe site şi pe facebook: https://www.facebook.com/GO KART

Logo-ul nostru reprezintă o expresie vizuală a ceea ce oferim fiind compus dintr-un hoverboard și elemente care să definească autenticitatea lui. Binențeles logo-ul are si o poveste bazată pe un „VIS” devenit realitate.

Puteți descărca varianta PDF al logo-ului nostru de aici.

logo