Despre Noi KIDO KIDS Constanta

Universul copiilor!!

Noi suntem KIDS KART GOO  S.R.L, din municipiul  Constanța, jud. Constanța si inca de la momentul lansarii magazinului online www.magazin-hoverboard.ro, ne-am propus sa fim MEREU IN MISCARE. Pentru realizarea acestui obiectiv am cutreierat lumea si internetul ca sa gasim cele mai distractive si calitative produse totul pentru a satisface clientul.Suntem vanzatori si importatori directi de hoverboard EXTREME BALANCE,masinute cu pedale,cu posibilitate de vizualizare in Constanta b-dul I.C.Bratianu NR.81, zona Lidl.

Ne-am propus sa ne impunem pe piata autohtona oferind produse de inalta calitate si modele deosebite,care tin pasul cu tendintele din acest domeniu.In prezent prin intermediul acestui magazin online www.magazin-hoverboard.ro, KIDS KART GOO  S.R.L  comercializeaza o gama variata de produse pentru copii si adulti.

Avem colaborare cu cele mai renumite fabrici din China,producatoare de scutere electrice,hoverboarduri,karturi cu pedale,trotinete,triciclete,etc.

Dotata cu o echipa de profesionisti si experienta in domeniu,echipamente de testare avansate si baza de fabricatie care asigura o garantie de 12 luni pentru produsele defecte,compania producatoare  detine un nr mare de drepturi independente de proprietate intelectuala si tehnologie de baza.

Cu scopul de e dezvolta economisirea energiei,protectia mediului,compania detine certificate CE,FCC,RoHS,la sistemul de management TS1 16949 ISO 9001.

Ne găseşti aici, pe site şi pe facebook: https://www.facebook.com/hoverboardextremebalance

Logo-ul nostru reprezintă o expresie vizuală a ceea ce oferim fiind compus dintr-un hoverboard și elemente care să definească autenticitatea lui. Binențeles logo-ul are si o poveste bazată pe un „VIS” devenit realitate.

Puteți descărca varianta PDF al logo-ului nostru de aici.

CE ESTE UN HoverBoard?

Vehicul propulsat de un motor(sau două, după caz) electric, fără emisii, cu alimentare de la acumulator.

Vehiculul electric reprezintă un mijloc de distracţie şi de relaxare, dar şi de deplasare într-un mod fantastic, ce te face să te simţi cool.

Aceste vehicule Hoverboard au fost desenate şi proiectate de o companie Olandeză, ce a respectat toate standardele de calitate şi siguranţă impuse de Uniunea Europeană. Practic, acestea sunt nişte platforme pe două roţi, construite din materiale puternice, alese cu mare atenţie pentru a le da o calitate deosebită şi pentru siguranţă ta sau a juniorului tău.

Designul este unul inovator, simplu, în diverse culori atrăgătoare, din materiale destul de robuste. Materialul este colorat în profunzime pentru a da senzaţia de invizibilitate a zgârieturilor. Părţile ce sunt predispuse la lovituri sunt create din materiale cauciucate moi, rezistente la şocuri, iar zonele sensibile sunt prevăzute în mod suplimentar cu bumpere din cauciuc rezistent la şocuri.

Placă de baza este prevăzută cu circuite şi componente de calitate, având un software performant ce da senzaţia de mişcare lină, cu opriri lente. Acestea sunt confecţionate în aşa fel încât să nu dea niciun fel de erori. Softwere-ul este prevăzut cu un cod informatic din mii de reţele, ce preia comenzile într-un mod ultra-rapid, astfel, vehiculul funcţionează în modul dorit de ţine. Acesta împreună cu placa de baza pot face diferenţa între produsele performante şi cele slab calitativ.

Vehiculele electrice sunt prevăzute cu două moduri de folosire: începător şi avansat:

  • Modul Începător îţi oferă posibilitatea de a te obişnui cu mersul pe vehicul, oferindu-ţi stabilitate precisă;
  • Modul Avansat cu care vei avea parte de mai multă adrenalină şi de senzaţii uimitoare.

Roţile sunt echipate cu motoare puternice şi sunt concepute astfel încât să absoarbă cât mai puţin praf.
Aceste vehicule puternice sunt dotate pe partea din faţă cu faruri, de obicei faruri Xenon, ce nu sunt doar de decor, ci te ajută să vezi pe timp de noapte. Liniile LED de pe partea din spate, semnalizează celor din jur direcţia ta de mers.

Bateriile şi încărcătorul sunt de bună calitate, marea majoritate fiind produse de compania SAMSUNG.

Referitor la încărcător, acesta este certificat CE, prevăzut cu mufă asemănătoare celei de laptop.

Mod Utilizare – Simplu