Livrarea produselor

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Produsele comercializate de MAGAZIN-HOVERBOARD.RO (KIDS KART GOO SRL) pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile plasate de Luni până Vineri în intervalul orar 09:00 – 15:00 sunt expediate în aceeași zi. 

Comenzile lansate dupa ora 15:00, în zilele de sâmbătă și duminică sau în zilele libere prin lege vor fi operate și expediate în urmatoarea zi lucrătoare. Pentru mai multe informații puteți contacta prin e-mail de pe pagina noastră de contact sau telefonic la următoarele numere de telefon: 0722.217.336 / 0720.112.235 . 
În cazuri rare (promoții cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorită volumului mare de colete. 
Procesare comenzilor ce includ produse a căror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de e-commerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactați de unul din membri companiei noastre, va fi amânată până la rezolvarea situației apărute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE


Curierat rapid – Fan Courier

 Tariful standard de livrare este calculat in procesarea comenzii.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.

Livrarea coletelor sâmbăta este posibilă dar nu poate fi garantată.

Livrare se face direct la dumneavoastra acasa(la adresa specificată la procesarea comenzi).

LIVRAREA PRIN  FAN COURIER SE POATE FACE ORIUNDE IN ROMANIA(conform listei de acoperire a retelei FAN COURIER) FARA A SE PLATI KILOMETRI SUPLIMENTARI.

Coletul dumneavoastra este depozitat în vederea livrării timp de maxim 5 zile de către Curierul Rapid. În cazul în care nu ridicați coletul în acest interval, acesta va fi returnat către compania noastră.

Ca masura restrictiva pentru clienții ce nu ridică produsele comandate ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora sa fie efectuată integral în avans .