-20%

Pistol electric Go Kart cu bile de hidrogen de gel, ventuze de burete si ochelari pentru protectie, portocaliu

Disponibilitate stoc:

Stoc epuizat


159.00 lei 199.00 lei

Stoc epuizat

Este o jucarie perfecta pentru baieti, fete si adulti . Blasterul cu bile de gel este o jucarie care lanseaza bilele fragile de gel care se sparg cu usurinta in multe bucati minuscule. Poate trage 3 picaturi de margele de apa pe secunda pe o distanta de de 40-60 de picioare.

[Atentie]: 1. Nu tintiti direct oamenii si animalele pe o raza de 26 de metri.

2. Nu lasati apa sa intre in bidon cand incarcati margele de apa de 6-7 mm.

3. Va rugam sa purtati ochelari de protectie.

4. Daca blasterul cu bile de gel este blocat in timpul utilizarii, va rugam sa il intoarceti cu susul in jos si sa il agitati de cateva ori.

Blasterul cu bile cu gel functioneaza fiabil si puternic la o baterie de 7,4V 1200mAh pentru orice incepator sau pentru jucatorul experimentat. Acest blaster cu bile de gel este favoritul tuturor jocurilor de tir in aer liber pentru copii si adulti. Aceasta este o modalitate excelenta de a va distra, in special pentru jocurile de grup. [Ce primesti]: 1 blaster cu bile de gel, 1 baterie reutilizabila, 1 incarcator USB,bidon bile si 1 ochelari de protectie.

Functii 2 in 1 – Acest pistol poate fi folosit atat cu bile de gel, cat si cu sageti cu ventuze de spuma. Cand lupta cu gelul se termina, il poti folosi si pentru a trage sagetile din spuma.

Categorie: Etichetă:
Greutate 1 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pistol electric Go Kart cu bile de hidrogen de gel, ventuze de burete si ochelari pentru protectie, portocaliu”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

There are no reviews yet.